2011. aug. 13.

Emberi gondolkodás

Itt főleg arról van szó, milyen elvont az emberek gondolkodása. Mindent csak egy szempontból néznek.

Vegyük figyelembe:
Dohányzás: Káros, halált okozhat, tüdőrákot, bőrkárosodást, fogak elszineződését.

Szolárium: Szép barna leszel tőle. Szomszéd Katinka szét szolizott fenekével prédikál a balkonon cigarettázó Géza bácsinak, hogy káros. Hogy is van ez?
A magyar szoláriumokról még anno olvastam egy elég érdekes cikket. Mégpedig azt, hogy itthon 7x (ha jól emlékszem)erősebbek a szoláriumok a z EU-ban megengedetteknél. Ezzel arányosan nő a bőrrák kockázata. DE a dohányzást már a legtöbb helyen tiltják.

Kozmetikumok: Ez sem egészséges... de legális, sőt egyeseknek kötelező(színészek)

A következő a fű és az alkohol esete:

Alkohol: Mértékkel inni is lehet, de a fiatalok körében nem jellemző. Alkoholmérgezés, beszámíthatatlanság, ingatag mozgás, hányás, hasmenés ami kiszáradáshoz vezethet.

Fű: Túladagolás esetében hányás. alálesetről nem hallottam még. Drága, rendszeres fogyasztása így szerintem ritkább. Tudatánál van az ember használata közben. Nevet, vagy punnyad. Járni tud. Senkire sem ártalmas egy "betépett" ember, míg aki részeg másokba beleköt és verekedik.
Elkeveredni/eltévedni nem tud, mivel tudatánál van. Ergo a kissé vöröses árnyalatú szemektől és a jókedvtől eltekintve normál állapotban van az ember.

Legális drogok: Nem teszteltek, megbízhatatlanok. A "legál" nevezetű drogban található egy JWH nevezetű anyag, amit valaki kristályosított verzióban próbált ki, túladagolásban meghalt. Ennyit erről.


Egyszóval, röviden: A dohányosok halálra vannak ítélve még a szőke szoláriumlakók egészségesek, az alkohollal öld meg magad, még a fű a rossz és az illegális...
Mi ez a rendszer kéremszépen??

-A bejegyzésben csupán a saját magam által hallottakat írtam le, utána nem néztem pontosabban, még-

1 megjegyzés: